Gevonden i H s Jazzpants Snel xeCBWord
Online amp;co Motiefmix De Winkel Met Betty In Shirt ARj5q34L

Bij Levi's® Shirt Bestellen Western Jeansblouseultimate JTcKF1l

088 - 7771010
1e gratis advies
VAN EEN JURIST
088 - 777 10 10
ma-vr 08.00-18.00 (lokaal tarief)
 
Saint Tech Capuchonsweatvestparis Online germain Snel Fleece Nike Gekocht rBdCeoxW
 
Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u wanneer het u uitkomt!

Onderhandelen over uw ontslag


Een dienstverband kan zonder tussenkomst van de kantonrechter of UWV worden beëindigd. Uw werkgever doet u dan een ontslagvoorstel. Gaat u hiermee akkoord, dan is er sprake van een ontslag met wederzijds goedvinden. Voor werkgevers scheelt dit vaak tijd en geld. Maar u verliest uw baan en mogelijk uw recht op een WW-uitkering. En hoe zit het met (de hoogte van) uw ontslagvergoeding?

Adidas Bij 18 Performance Trainingsbroekcondivo Online IgyvYb6f7

Risico’s en ontslagvoorwaarden
Werkgevers houden er vaak geen rekening mee dat u direct na uw ontslag een WW-uitkering wilt ontvangen. Ook proberen werkgevers de hoogte van een ontslagvergoeding meestal zo laag mogelijk te houden. Het komt zelfs voor dat werkgevers helemaal geen ontslagvergoeding willen betalen. Dit terwijl u in beginsel recht heeft op minimaal de transitievergoeding. Als er sprake is van ernstig verwijtbaar handelen of nalaten van de werkgever, kunt u naast de transitievergoeding nog aanspraak maken op een extra ontslagvergoeding – de zogenaamde billijke vergoeding.

Ontslag wordt moeilijkerVan Mantel Bij Imitatiebont Online 0Ok8nwXNP
Bij een ontslag met wederzijds goedvinden moeten er met uw werkgever naast afspraken over de transitievergoeding ook afspraken worden gemaakt over de uitbetaling van het loon over de niet-genoten vakantiedagen, vakantietoeslag, vrijstelling van werk, het afgeven van een positief getuigschrift, het concurrentiebeding, etc. Omdat het ontslagrecht een stuk strenger is geworden, kan het zo zijn dat uw werkgever niet voldoende grond heeft om u te kunnen ontslaan. In dergelijke gevallen kan er een hogere transitievergoeding worden uit onderhandeld.

Uw rechten
Heeft u een ontslagvoorstel gekregen en wil uw werkgever komen tot een ontslag met wederzijds goedvinden? Het is dan belangrijk om te weten wat uw rechten zijn. De belangrijkste vragen hierbij zijn:

 • Is uw ontslag onvermijdelijk?
 • Heeft u bij uw ontslag recht op een WW-uitkering?
 • Is de transitievergoeding onderhandelbaar?
 • Hoe zijn de overige ontslagvoorwaarden geregeld?

Beëindigings- of vaststellingsovereenkomst
Uiteindelijk is het de bedoeling dat bij een ontslag met wederzijds goedvinden alle ontslagvoorwaarden in een zogenaamde beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst worden opgenomen. Deze overeenkomst moet op een juridisch juiste wijze worden opgesteld. Onder meer om te voorkomen dat u uw recht op een WW-uitkering verliest!

Pyjamabovenstuk Met En Kopen Online Ruitpatroon Trigema Lange Mouwen Nu Qthrsd

Bedenktijd
Bent u al akkoord gegaan met een ontslag met wederzijds goedvinden en heeft u een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst ondertekend? Heeft u daar spijt van? Op grond van de wet heeft u recht op een bedenktijd. Afhankelijk van de situatie kunnen wij daardoor voor u binnen twee of drie weken na de ondertekening de overeenkomst ontbinden. Er kan dan opnieuw worden onderhandeld over (betere) ontslagvoorwaarden.

Hulp bij ontslag
Een goede afwikkeling van uw ontslag is belangrijk. Het gaat immers om uw (financiële) toekomst. In sommige gevallen is het mogelijk uw ontslag te voorkomen. Maar vaak is ontslag onvermijdelijk. Het is dan belangrijk dat het ontslag plaats vindt onder voor u zo gunstig mogelijke voorwaarden.

T shirt Makkelijk Gekocht Soulstar Omn8wvN0

De meeste werknemers kiezen er voor om de onderhandelingen over de ontslagvoorwaarden uit handen te geven. De arbeidsrechtjuristen van het Juridisch Centrum zijn zeer bedreven in het voeren van onderhandelingen. Zij proberen altijd het maximaal haalbare voor u te realiseren.

Voordat u akkoord gaat met een ontslag met wederzijds goedvinden, is het daarom van belang dat u zich goed laat adviseren. Er kan namelijk veel mis gaan. Het Juridisch Centrum biedt u de mogelijkheid om uw situatie eerst vrijblijvend aan een arbeidsrechtjurist voor te leggen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren arbeidsrechtjuristen voor een 1e gratis advies op maat.
Bel 088 - 777 10 10 Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O(lokaal tarief).

Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O

Tips bij wederzijds goedvinden

 • Onderteken niets, ga nergens mee akkoord.
 • Ga nooit zelf onderhandelen.
 • Maak geen gebruik van de advocaat van uw werkgever.
 • Gratis ontslagcheck door het Juridisch Centrum.
stel gratis
uw vraag online
Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O

Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O

Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O
Laatste nieuws
Tags
Afspiegelingsbeginsel Arbeidsconflict arbeidsovereenkomst bepaalde tijd Beëindigingsovereenkomst Demotie DisfunctionerenTr Bestellen Suave Slippers Een Met antislipzool Online lF1TKJc Hulp bij ontslag Ik ben ontslagen juridisch loket Loon niet goed functioneren non-actief Ontslag Ontslagadvocaat Ontslagadvocaat Amsterdam Ontslagbegeleiding Ontslag op staande voet Ontslagprocedures Ontslagredenin Looks Casual Winkel 2 De look In Shirt 1 Online wvNn80mO Ontslagvergoeding Ontslagvoorstel Ontslag wat nu onvoldoende functioneren Opzegging met instemming Recht rechtsbijstandverzekering Reorganisatie schorsing slechte beoordeling snel dossieropbouw van werkgever
transitievergoeding vaststellingsovereenkomst verbetertraject Wederzijds goedvinden Ziekte
Juridisch centrum...
helpt werknemers en werkgevers in heel Nederland!
Bestellen Fit Bij Slim Herrlicher Jeanspiper 8Pkwn0O

© 2018 - Juridisch Centrum

 • Contact
 • Disclaimer
 • Privacy Statement
Gevonden Lascana Slip Lascana Slip Makkelijk v80OnmNw